Vår specialiserade tjänst för solfilmning sträcker sig bortom vanliga personbilar och omfattar även stora entreprenadmaskiner som används av företag inom bygg- och anläggningsbranschen. Våra solfilmningslösningar är skräddarsydda för att möta de unika behoven hos företag inom entreprenadbranschen.

Vår erfarenhet inom solfilmning inkluderar inte bara personbilar och firmabilar utan också olika typer av entreprenadmaskiner, såsom grävmaskiner, lastmaskiner, lastbilar, traktorer, skogsmaskiner och mycket mer. Oavsett storlek eller modell på era maskiner så ordnar vi det på plats hos er!

De stora entreprenadmaskinerna som används inom er bransch utsätts ofta för direkt solljus som kan vara mycket irriterande och gör att det både blir varmt och soligt i hytten. Att tona alla rutorna skyddar inte bara maskinernas ytor från att solblekas, utan bidrar också till en svalare arbetsmiljö för era förare och operatörer. En svalare förarhytt under heta dagar är faktiskt riktigt trevligt. Oavsett storlek eller modell på era maskiner kan vi skapa anpassade solfilmningslösningar som passar perfekt och ger maximalt skydd.

Kontakta oss så hjälper vi er att ta fram en offert på era önskemål

kontakt.brome@outlook.com

Category
Tags

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *