Det finns flera skäl till varför man vanligtvis inte solfilmar alla rutor på bilen:

Sikt och säkerhet: Föraren och passagerarna måste ha en bra sikt ut ur bilen för att köra säkert, särskilt i dåliga ljusförhållanden eller när det regnar. För mörka solskyddsfilm kan minska sikt och påverka förarens reaktionsförmåga och säkerhet.

Juridiska begränsningar: Som jag nämnde tidigare kan lagar och regler för användning av solskyddsfilm variera mellan olika länder och regioner, och det kan finnas begränsningar för vilka rutor som kan solfilmade och hur mycket solskyddsfilm som kan användas.

Kostnad och installation: Att installera solskyddsfilm på alla rutor kan vara dyrt, särskilt om man använder en professionell installerare. Det kan också ta tid att installera filmen på alla rutor, särskilt om det är en stor bil med många rutor.

Estetik: Att ha en helt solfilmad bil kan också se ganska udda ut, särskilt om man har en ljusare eller mer färgglad bil. Vissa personer kan också tycka att det ser mindre professionellt ut att ha solskyddsfilm på alla rutor på bilen.

Sammanfattningsvis är det vanligtvis inte nödvändigt eller önskvärt att solfilmade alla rutor på bilen, och det finns flera faktorer att ta hänsyn till innan man bestämmer sig.

Kontakta oss redan idag så hjälper vid dig med en offert!
076 – 307 10 61
kontakt.brome@outlook.com

Category
Tags

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *