Den vanligaste toningsgraden för solfilm på bilrutor är 35%. Detta är en medeltoning som ger en balans mellan utseende, solskydd och insynsskydd. En toningsgrad på 35% innebär att filmen släpper igenom 35% av det synliga ljuset, medan resten blockeras. Detta ger tillräckligt med skydd mot solens strålar, samtidigt som förare och passagerare fortfarande kan se ut genom rutan utan större problem.

Det finns dock olika toningsgrader som passar olika behov och önskemål. En toningsgrad på 20% eller lägre ger en högre grad av insynsskydd och en mer dramatisk look på bilen, medan en toningsgrad på 50% eller högre ger mer synligt ljusinsläpp och mindre insynsskydd, men fortfarande skyddar mot UV-strålar och värme. Valet av toningsgrad beror på individuella preferenser och lokala lagar och föreskrifter, vilket kan variera mellan olika länder och regioner.

Det finns även professionella bilverkstäder och specialiserade företag som kan hjälpa dig med att tona bilrutorna om du inte känner dig säker på att göra det på egen hand. Dessa experter kan se till att solfilmen appliceras korrekt och utan skador för att ge dig den bästa kvaliteten och långvarig användning.

Kontakta oss redan idag så hjälper vid dig med en offert!
076 – 307 10 61
kontakt.brome@outlook.com

Category
Tags

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *